07.03.2017. - Aleksandar Stevanović - Kako ispričati priču

Nešto drugačije, nešto novo i nešto što priliči Rotarijancima. Sastanak i predavanje van redovnog mesta sastajanja je uvek osveženje za klub.

Aleksandar nas je ugostio u vili na Senjaku gde se nalazi njegova firma i art studio u prostoru koji odiše velikom pozitivnom energijom. Družili smo se kako to Rotarijanci najbolje umeju ali i igrali bilijar i razgledali profesionalnu video i foto opremu.

A onda, predavanje. Postoje predavanja koja izazivaju emocije, raspravu, smeh, tugu, iznenađenje... Aleksandar nam je održao predavanje upravo o tome kako izazvati željene emocije kod publike, kupca, javnog mnjenja. Mnogi iskusni profesionalci bi pomislili "da, ja to već znam", ali čak i za one najiskusnije bilo je mnogo novih detalja i nekoliko neobičnih kratkih priča o "Prodavanju priče".

I dok živimo u vremenu gde je sve više priča usmereno ka profitu kao cilju ipak moramo zaključiti da one prave priče, one koje se stvarno prodaju, nisu nastale iz profitnog cilja samog po seb već iz znanja, entuzijazma i beskonačne kreativnosti.

Hvala gostima iz RC Beograd Vračar, RC Beograd Čukarica i RC Dubai, kao i prijateljima koji su načinili ovo druženje još interesantnijim!

 

TOP